Zeeverkenners

 

   

 

Inleiding

 Jongeren vanaf 11 jaar komen terecht bij de zeeverkenners. Zij draaien wekelijks opkomst op het wachtschip, de Bornrif. 's

Zomers gaan ze zeeverkenners vaak het water op met zeilboten, maar ze doen ook andere dingen, zoals balspelen, het aanleren van vaardigheden en nachtactiviteiten zoals droppings. Een paar keer per jaar gaan ze op kamp: een weekend in de herfstvakantie, als afsluiting van het vaarseizoen, met hemelvaart op een regionaal kamp, waar ook andere zeeverkennersgroepen komen en natuurlijk in de zomervakantie een week op zomerkamp, met het wachtschip en de zeilboten.

 

Opkomsttijden

De standaard opkomsttijden is iedere zaterdag van 13:30 uur tot 16:30 uur (tijdens vaarseizoen tot 17:00 uur) bij ons wachtschip De Bornrif.
Soms hebben we afwijkende opkomsten en dat wordt altijd tijdig gemeld in onze nieuwsbrief die te vinden op de homepagina

 

Nieuwsgierig worden?

Ben je tussen de 11 en 15 jaar en lijkt het je leuk dan ben je van harte welkom. Weet je nog niet wat het allemaal inhoudt? Geeft niet, je kan gewoon drie keer vrijblijvend komen kijken om te kijken of het wat voor jou is. Daarna hopen we dat je een beslissing kan maken om wel of niet te blijven. Je kan dan contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Actueel

 

 

Download snel de laatste en actuele nieuwsbrief