Inleiding

De Dolfijnengroep is de jongste speltak van Scouting JWF en bevat de leeftijd van kinderen van  7- 11 jaar. Iedere zaterdagmiddag hebben zij  opkomst bij het clubhuis 'Toermalijn'. De dolfijnengroep is verder verdeeld in subgroepen van gemiddeld 6 kinderen, deze subgroep wordt een 'vin' genoemd. Iedere vin bevat een leider en wordt de 'Boots' genoemd. De bootsen kunnen het niet allemaal alleen en daarom worden zij geholpen door de 'Kwartiermeester'.

De dolfijnengroep wordt geleid door een enthousiast leidingteam, iedere zaterdag wordt er wel iets bijzonders van gemaakt. Naast bepaalde landactiviteiten zoals leerzame activiteiten, binnen/buitenspelen, kampvuur maken en daarbij zelf broodjes bakken, wordt er ook kennis gemaakt met wateractiviteiten. De kinderen leren daarbij zelf de beginselen van roeien en zeilen. Ook maak je dan kennis met ons wachtschip de Bornrif.

Bij scouting horen ook avondactiviteiten en kampen. Bij de dolfijnen hebben ieder jaar minimaal 3 kampmomenten, namelijk

• Herfstkamp
  • overnachtingsweekend in april of mei
  • zomerkamp

Opkomsttijden

De standaard opkomsttijden is iedere zaterdag van 13:30 uur tot 16:00 uur bij ons clubhuis de Toermalijn.
Soms hebben we afwijkende opkomsten en dat wordt altijd tijdig gemeld in onze nieuwsbrief of via de ScoutingJWF agenda op deze site
Bij vakantieperioden hebben we in het algemeen de eerste zaterdag opkomst en de daarop volgende zaterdagen in de vakantie geen opkomst.

Nieuwsgierig worden?

Ben je tussen de 7 en 11 jaar en lijkt het je leuk dan ben je van harte welkom. Weet je nog niet wat het allemaal inhoudt? Geeft niet, je kan gewoon drie keer vrijblijvend komen kijken om te kijken of het wat voor jou is. Daarna hopen we dat je een beslissing kan maken om wel of niet te blijven. Je kan dan contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download snel de laatste en actuele nieuwsbrief